неділю, 29 березня 2015 р.

                                         Шановні студенти!
Ми з вами розпочинаємо захоплюючу мандрівку, яка починається з історичних витоків мистецтва і перегукується з нашим сьогоденням. Мистетво - це прекрасно. Після вивчення цієї дисципліни ви неодмінно це зрозумієте і відчуєте.
Мета курсу: залучити  студентів  до  світу  театру, кіно,  телебачення, спрямувати загальнокультурний духовний розвиток на виховання у них потреби в життєтворчості, художньо-естетичній активності; на формування високих художніх смаків і культурних навичок; удосконалювати художньо-аналітичні вміння й практичні творчі навички, розвиваючи художнє мислення. Прилучення до шедеврів вітчизняної та закордонної культури, кращих зразків народної творчості, класичного й сучасного мистецтва забезпечить формування естетично розвиненої й зацікавленої аудиторії слухачів і глядачів, розвиток естетичних потреб і смаків, призведе до збереження й передачі наступним поколінням традицій вітчизняної професійної освіти в області мистецтва, дозволить реалізувати моральний потенціал мистецтва як засобу формування й розвитку етичних цінностей та ідеалів особистості й суспільства.
Завдання: розробка  нових  методичних  підходів  з  використання  театрально-педагогічних  засобів  у  навчально-педагогічному  процесі. 
    Бажаю успіхів і творчого натхнення!


Немає коментарів:

Дописати коментар